LAHJOITTAMALLA AUTAT MYÖS LÄHELLÄ

Kun lahjoitat vanhat silmä- tai aurinkolasisi Specsaversin Anna hyvän näön kiertää -keräykseen, tuet samalla kotimaista hyväntekeväisyyskohdetta.

Specsavers_kamppis_suomi_elaimet

Specsavers järjestää valtakunnallisen silmä- ja aurinkolasikeräyksen, jossa suomalaisten vanhat lasit lahjoitetaan apua tarvitseville Tansaniaan. Tänä vuonna jokaista lahjoitettua lasiparia kohden Specsavers antaa myös euron kotimaiselle hyväntekeväisyyskohteelle. Jokainen Specsavers-liike valitsee avustuskohteensa itse, joten kun lahjoitat lasit, tuet samalla oman lähialueesi hyväntekeväisyystyötä.

Katso lähin Specsavers-liikkeesi täältä ja kysy henkilökunnalta lisää heidän valitsemastaan avustuskohteesta lähelläsi!

MITEN VOIN LAHJOITTAA?

Voit tukea paikallista hyväntekeväisyyskohdetta helposti tuomalla Specsaversin liikkeistä löytyviin keräyslaatikoihin ehjät, käytetyt silmä- tai aurinkolasisi.

Specsavers_kamppis_suomi_vanhukset

MITÄ KOTIMAISET HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHTEET OVAT?

Anna hyvän näön kiertää -kampanjassa Specsavers lahjoittaa rahaa paikallista yhteisöä tukeville hyväntekeväisyysjärjestöille tai -aloitteille. Hyväntekeväisyyskohteen ei tarvitse liittyä näkökykyyn, vaan Specsavers-liikkeet ovat voineet valita tukikohteeksi monenlaisia organisaatioita ja aloitteita. Lahjoituksen kohteena voi olla esimerkiksi paikallinen jalkapalloseura, vammaisyhdistys, vanhusten kerho tai muu vastaava. Tärkeintä on, että tuettava projekti antaa jotain paikalliselle yhteisölle. Lahjoittamalla vanhat lasisi autat samalla sekä tansanialaisia että tukea tarvitsevia lähelläsi.

#parempinäkö #annahyvännäönkiertää